• Laplandsgade 4, St. 2300 København S, Denmark
  • +45 28904433
  • info@itoffer.dk

Om os

Vores passion for design og dine behov matcher vores dedikation til at levere unikke, tilpassede webdesign løsninger, som forvandler din vision til succes.

IT Offer tror på teamwork - vi er en gruppe af ungdommelige, innovative og motiverede mennesker. På IT Offer arbejder vi med professionelle webspecialister, designere og programmører fra Nepal, Indien og Bangladesh. Vi leverer ydelser til både små og store virksomheder i Danmark, England, Australien og USA.

Vi leverer eksklusive IT-ydelser fra webstrategiudviklingsfasen til projektgennemførelsen. Vi er specialister i Webdesign og Udvikling, Outsourcing Løsninger, Branding og Virksomhedsidentitet, Design og Udvikling af webshops, Digital Marketing, Søgeordsoptimering, Webindhold, Multimedia udvikling og Print Design Produktion.

IT Offer tror på en LCP (Listen-Create-Provide) arbejdsmodel. LCP virkeliggør vores egen kreative tænkemåde; vi starter med at forstå kundernes ideer og behov, der sigter mod at skabe og levere tjenester af høj kvalitet for bedste kundetilfredshed.

Hvad adskiller os fra andre outsourcing firmaer?

  • Vi fokuserer på at minimere risici for vores kunder - vi sikrer pålidelighed til vores kunders investering ved at give dem de bedst mulige løsninger til en overkommelig pris.
  • Vi sørger for en bedre kommunikation - i forhold til de sædvanlige ’kommunikationsudfordringer’ der kan være med andre outsourcing firmaer, vi yder en bedre forståelse med tværkulturelt samarbejde imellem med lokale kunder og vores offshore it-team. Vi har en stor viden om international forretningskultur, som gør os mere effektive til at styre offshore-projekter.
  • Vores professionelle designere og udviklere kommer fra forskellige lande. Vi har en stor international erfaring, da vores virksomhed opererer i forskellige dele af verden. Vores bestyrelsesmedlemmer er eksperter og har et godt kendskab til planlægning og forvaltning.
  • Vi vil helst holde et fysisk møde med vores kunder for at lytte og forstå deres problemer og behov.
  • Vi forbinder mennesker, steder og oplysninger i hele verden.
  • Vi arbejder hårdt for at levere bedre resultater for vores kunder.

Vores ydelser

Vores ydelser varierer fra meget enkle og pålidelige design og til høje kvalitetsløsninger med kunden i fokus.

Webdesign og Udvikling

IT Offer mener, at hver kundes hjemmeside er deres virksomheds ansigt udadtil. Vi identificerer derfor den enkelte kundes centrale behov og kompetencer, og sikrer, at deres værdier og mål afspejles. Vi udvikler en identitet, som hjælper din virksomhed med at vokse.

tablet

Outsourcing Løsninger

IT Offer arbejder altid på at finde det helt rigtige virtuelle team for vores værdifulde kunder for hvert projekt og har fokus på kerneforretningens kompetencer. Vi kommunikerer direkte med virksomhederne efter behov og har fokus på at løse deres udfordringer. Vi opretholder en kvalitet, der hjælper din virksomhed med at få større indflydelse.

plane

Branding og Virksomhedsidentitet

IT Offer skaber din position ved at udvikle dit mærkes 'identitet, virksomhedslogo og slogans'. Vi begynder med branding og virksomhedsidentitet med start fra virksomhedens vision til farve og mønster. IT Offer vil hjælpe dig med at få udarbejdet et image, der vil efterlade et varigt indtryk i dit erhvervsliv.

flag

Design og Udvikling af webshops

Hos IT Offer har vi specialiseret os i design og udvikling af webshops. Vi arbejder med forskellige internationalt anerkendte design af webshops og udviklingsværktøjer, som er velkendte på markedet. Hvis du leder efter en webshop til dine produkter, er IT Offer den helt rigtige partner for dig.

flag

Digital Marketing

IT Offer tilbyder løsninger til online og offline marketingkanaler. Vores team af eksperter hjælper dig til at blive tydelig i alle aspekter af den digitale markedsføring. Vores digitale marketingløsning er meget personlig og virker i alle tilgængelige kanaler i øjeblikket.

flag

Søgemaskineoptimering

IT Offers 'SEO eksperter' har altid deres hjerte og sjæl med i alle SEO aspekter så, at de altid kan give dig den mest effektive kombination af nye strategier og teknikker som genererer kvalificerede besøg på dit websted og skaber stor synlighed på søgemaskinerne.

flag

Skrivning til web

Vores kvalificerede, erfarne og engagerede webredaktører sørger for, at dit website er levende og indbydende. De bruger en kombination af perfekte ord og sætninger, som er med til at berige webkommunikationen.

Multimedia og Fotografi

IT Offer kombinerer mange former for medier (tekst, video, animation, lyd og grafik) som en del af kundens naturlige interesse for en konsekvent og synlig præsentation. Vores gruppe af teameksperter er udstyret med moderne teknologi og udstyr til forskellige medier som gør, at vi skiller os ud.

flag

Print Design og Produktion

Vores solide erfaring gør, at kundernes mål bliver mere illustrative og informative. Vi hjælper vores kunder med at få mest ud af deres print marketingomkostninger og udvikle attraktive marketingværktøjer og teknikker, der holder længe.

Udtalelser

Vores kunder

Vi er altid stolte af vores kunder for tilliden til os, da vi stræber os på at give dem services af høj kvalitet til gengæld.

Åbningstider

clock

Mandag - Fredag 09:00 til 16:00

Lørdag - Søndag Lukket

Note: Send os en e-mail, og vi er altid klar til at svare dig også i weekenderne. Skriv venligst til os på: info@itoffer.dk: info@itoffer.dk

Vores kontorer

location-map

Giv en meddelelse

Kontaktinfo

Du finder os i København S, Danmark, hvor vi servicerer kunder over hele verden. Send os en e-mail, ring til os, eller udfyld vores ’Send en forespørgsel’, hvis du er interesseret i at komme i gang.

Laplandsgade 4, St. 2300
København S, Denmark

+45 28904433

itoffer.dk

info@itoffer.dk